Stronger Life

Lansering av min kurs!!

God morgon underbara tisdag. Jag kunde reda vid 06:30 tiden se att dagen idag kommer att bli underbart vacker. Och jag kan trösta mig med att även om det skulle bli molnigt och regnigt så ser jag den som vacker inom mig ändå.

Varför är jag så uppåt och glad?
Igår gick jag utanför min trygga zon till max. Under veckan som gått har jag kämpat med en kurs som jag ville släppa, egentligen på svenska men på den här MasterMind.com som vi fått tillgång till i den kursen jag gått med Dean Graziosi och Tony Robbins, så är den ju på engelska och jag når flest människor på det sättet.

Digital_product

Dean Graziosi och Tony Robbins

 

Jag testade börja skriva på engelska och det gick bra, men jag hade glömt bort att jag ska ju baka in tre guidade meditationer i kursen. Panik, de måste ju vara på engelska! Men nu ville jag ”stay commited” till det här projektet så jag körde på ändå. Jag satt en hel dag, i flera timmar och försökte spela in en guidad meditation på engelska, och det låter som värsta amatören. Men jag bestämde mig för att det är så jag är, det är den engelskan jag kan och det här är mitt bästa. Så det fick räcka.

Kursen är nu uppe och finns här. 
Den har fått mig att gå utanför trygghet zonen på så många olika sätt att jag känner mig så stolt över att jag ens kunnat göra det här. Även om det skulle vara så att ingen köper den (visst bli jag besviken) så är jag stolt ändå. Jag gjorde det. Jag spelade in på engelska, jag skrev på engelska och jag vågade släppa min egna kurs. WOW !!

Idag är jag hemma och vabbar istället för att vara ute på kontoret och fira.
Men det kommer fler dagar. Jag behöver den här dagen för att fundera ut vad nästa projekt blir, ska jag göra den på svenska eller köra på nästa grej?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.