Stronger Life

Mitt message denna fredag

goodmorning-feelgood-strongerlife

God morgon !
Idag är det inget mer eller mindre än F R E D A G – ✨
Det är underbart att få jobba hemma igen och gå upp i lugn och ro, göra allt jag vill göra som min yoga, meditation och journaling för att sen i lugn och ro kunna väcka barnen, mysa med de en stund, checka av hur deras natt varit och hur de mår. Jag älskar en sån morgon, det ger mig mening i livet, inte att rusha ut och passa ett tåg för att komma in till kontoret en rimlig tid. Det ger mig ingen mening alls i livet, bara stress och ångest. Men att få finnas för mina barn, att få ha de där varje morgon, för en ”vacker” dag flyttar de och då är morgnarna slut med de, men att få chansen att njuta av de här och nu, få krama om deras mysiga och gosiga, varma kroppar, det är så mycket värt för mig att jag inte kan beskriva det med ord. ?

Nu ser inte min verklighet ut så att jag kan göra det varje morgon på samma sätt, men det är där mindset kommer in i bilden, att man kan välja mellan att sitta och klaga över det eller så kan man se det som ens drivkraft.

Sikta högt

För mig blir det min drivkraft, att vilja pusha mig ännu hårdare till att skapa det liv jag vill ha. Och gärna innan det är ”försent” och jag inte har små barn längre. Jag har alltid sagt att jag skaffade barn för att vara med de, inte för att kasta in de 10 timmar på förskolan och skolan eller med andra människor. Jag skaffade barn för att jag ville vara med de, då ska jag vara det också. Då får jag skapa det jobb som ger mig den tid att kunna vara det.

Så lets go, jobba för dina drömmar, jobba för det du vill ha.
Låt inte någon annan eller något annat styra ditt liv, ta kontroll sakta men säkert och du kommer att kunna skapa dig det liv du drömt om.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.