Stronger Life

Happy feelings

God morgon du underbara!

Vilken otroligt härlig morgon eller hur? Jag vaknade när det var mörkt och svart ute men såg att det va inte ett enda moln på himmelen. Sträckte lite lätt på kroppen med några yogaövningar och sen satte jag mig med ett leende ner på mattan och skulle meditera. Men hade så mycket energi i kroppen på något sätt, kunde känna hur energin flödade, hur inspirationen bubblade upp och entusiasmen inom mig växte. Jag ville vara kreativ, sätta mig och skriva en bok, skriva klart min kurs, fortsätta jobba med mitt och det är då man ska ha ett anteckningsblock nära sig, alltid. Så att man lätt kan anteckna idéer att ta upp senare under dagen när man har tid. Det är lite tråkigt att man inte kan få vara kreativ där och då för det är inte alltid man har samma energi senare på eftermiddagen. Men helt klart värt ett försök.

Idag längtar jag in till kontoret, vet inte varför men det känns skönt att få sitta ensam idag (min ”bredvidkollega” är borta) och sen får jag träffa andra härliga kollegor på jobbet.

Det var nymåne igår och jag glömde bort det helt! Som tur är så kan du jobba med månens energier i upp till tre dagar efter den passerat. Så idag ska jag ta mig tid att göra en härlig ritual med badsalt, cacaoceremoni och jobba med universumkrafter för att manifestera det jag jobbar med just nu. Det här kommer att gå bra, det vet jag, det litar jag på. Och det är en av de största svårigheterna för många, när de manifesterar, att våga lita och våga släppa taget. Men gör det, det kommer att komma till dig, inom sin tid men om du inte jobbar med det så kanske det aldrig kommer till dig.

Det kommer att bli en underbar dag idag, njut och må bra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.