Stronger Life

First day done!

God kväll, jisses vilken dag det blev. Första dagen på kontoret och jag är helt slut mentalt. Är så trött i ögonen, öronen och huvudet men även kroppen. Hur många kristaller jag än hade så blev jag trött men som tur var, inte negativt laddad i alla fall, kände mig mycket bra laddad av energi hela dagen.

Okej första dagen avklarad, det var jättehärligt att få träffa alla fina gamla kollegor igen, så himla mysigt faktiskt. Nya platser och mycket babbel. Imorgon tisdag är det hemmajobb, vilket jag är tacksam för. Även om jag tycker om kollegorna så blir det tufft med så många människor på en och samma gång.

office_work office

Min dag är inte över, som ”egen företagare” så fortsätter min kväll med lite läsning, lite kurs och förberedelse inför en kurs jag kommer att släppa inom kort. Så det är bara att gnugga sig i ögonen, sträcka på sig, kanske ta en dusch och tvätta av sig sminket för att få lite mer nyenergi och köra resten av kvällen tills läggning ungefär.

Min enda regel är att efter 21:00 får jag inte sitta vid varken dator eller mobil, för att kunna varva ner mentalt och släppa taget. Jag blir ibland för uppspelt över saker som händer och vill fortsätta hela natten men måste få ner adrenalinet som jag går på, för att kunna sova.

Allt med balans, holistiskt synsätt på livet är det bästa. 

God natt bästa du!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.