Stronger Life

Idag firar vi!

Vilken härlig dag! Solen skiner, vi har en sån fin energi i hemmet och firar 11 år som gifta idag och 14 år som ett par. Tyvärr så va det här min värsta natt av de alla, har sovit 5 timmar och just idag när vi ska ut och fira på dejt och sova på Spahotell men vad finns det att göra åt saken, NADA. Så det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.

Igår hade jag en sån otroligt härlig kväll! Jag hade ett liveevent med Dean Graziosi som är en Sucess Coach kan man säga, han jobbar ihop med Tony Robbins och eftersom jag köpte ett event/program via de under sommaren, så får man en massa härliga erbjudanden och bonusgrejer på vägen. Igår var jag så peppad att jag ville stanna uppe hela kvällen och bara röja igenom alla mina tankar, skriva ner allt och sätta igång mina projekt.
Men eftersom jag går upp 06 på morgonen varje dag så ville jag komma i säng tidigt för att vara utvilad den här mysiga dagen. Tror ni att det blev så? Nej absolut inte, adrenalin pumpade i hela kroppen och jag låg vaken fram till 23:30 ungefär. Sist jag kollade på klockan var 23:15 och sen mins jag inget mer. Imorse vaknade jag 5:15 för Guds skull. WHY?!! Så frustrerande men så är det. Bara att gilla läget som jag skrev.

Barnen överraskade med fina detaljer, underbara brev och lite gott att äta. Mina små (rätt så stora nu) sötnosar. Sen fick vi hemleverans med goda bakelser på vår dag och jag fick en massa fina blommor av maken. ❤️ Vi hade både beställt en present till varandra men båda är försenade haha, lite bra tajming ändå.

Nu ska jag fortsätta min dag. Det blir lite jobb, lite studier, packning och fix i hemmet inför ”barnvakten” som kommer och ska vara med barnen i kväll. De är stora men inte så stora. 😉

Ha en underbar fredag !!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.