Stronger Life

Affirmationer och attraktionslagen

Idag mår jag bra! Igår mådde jag visserligen också bra men hade lite lätt ångest över att tänka på att vi skulle gå från 0-100 på kontoret. Att gå från att ha jobbat isolerat i 1,5 år till att börja jobba 3 dagar i taget. Det känns så mycket bättre.

Däremot känner jag mig mer förvirrad idag, mer förvirrad över vad jag behöver göra härnäst. Det har varit rätt mycket med jobben, utbildningar, familjeliv och flytt och just nu känner jag att jag på något sätt har tid över för att jag inte vet vad jag ska göra. ? Det är som att när det är mycket att göra och stressigt så har jag lättare för att planera och se vad nästa steg är, men när det saktar in några steg så tappar jag det och vet inte vad nästa steg blir.. Just nu går jag ju en utbildning inom Andlig Coach men den takten är sakta och det ger mig mer tid än vad jag trott jag skulle ha. Jobbet är lugnt, familjen sköter sig så vad gör jag emellan haha.

Idag ska jag svänga förbi kontoret och packa lite eftersom de håller på att flytta runt oss.
Gud jag är så tacksam att vår chef ändrade sig och fick lite empati för hur alla mådde! ?? Magin finns överallt, även i chefer ?. Jag har jobbat länge på att affirmera 3-2 på kontoret. Nu blev det tvärtom, 2 hemma och 3 på kontoret men det gör inget känner jag, jag vill ju träffa kollegor och vänner men inte varje dag.

Ge aldrig upp med dina affirmationer, de kommer att manifesteras i ditt liv förr eller senare, när det är dags. Men en sak att tänka på är att affirmationer i panik, frustration och desperation, fungerar inte. Attraktionslagen fungerar ju så att den attraherar vad du sänder ut. Om du sänder ilska, desperation, panik, ångest, stress så är det ju det du kommer att få tillbaka. Om du försöker affirmera utifrån ”Jag måste få det här att fungera, jag bara måste lyckas” så är det en desperation du sänder. Medan om du affirmerar i harmoni, lugn, meditera innan, det är viktigt och se till att må bra i livet och se din affirmation som något extra bra i ditt liv, som en bonus du önskar att få, så kommer det att gå lättare för din energi att locka det du önskar.

Häromdagen va det en magisk pelare av ljus som uppenbarade sig på himlen. Jag har aldrig sett något sånt förut, som inte är en regnbåge. Men det fanns ingen båge, ingen alls. Bara en bit av en pelare kan man säga och där fanns den i två dagar. Nu vet jag inte om den är kvar men magiskt va det. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.