Stronger Life

Lycka på morgonen!

God morgon måndag! vilken underbar morgon jag hade idag. Gick upp riktigt trött men möttes av en sån fin soluppgång utanför mitt fönster, att hjärtat hoppade glädje skuttar.?
För min del så fann jag sann lycka och rikedom för något år sedan när jag insåg hur lyckligt lottade vi är som kan se såna vackra saker och uppleva de gång på gång om vi så önskar. Att jag har ögon att se soluppgången med, att jag bor i en lägenhet som har den utsikten, att jag har får njuta av något så fint, så magiskt och vackert varje morgon och kväll om jag så vill. Det ger mig ett sånt lugn.

Lycka att se morgonen gry, dimman över ängen och himlen målas i alla dessa färger. Wow!

 

Den här veckans mål: 

Lugnet– att faktiskt njuta av lugnet den här veckan. Det är den sista veckan som vi jobbar hemma, nu ska vi tillbaka till kontoret och 100% av någon konstig anledning. Jag har känt enorm ångest över det och lugnet tar slut. Men den här veckan ska jag försöka se det jag vinner, på att komma tillbaka, vad jag längtat efter (kollegor och vänner) och vad jag kan göra åt situationen.

Lyhörd– I morse fick jag till mig att jag behöver lyssna mer på vad jag får till mig, från universum, från mina guider, via drömmar, via tecken. Jag är i utvecklingsfas, jag behöver bli mer lyhörd till mig själv, min själ, mina önskemål, mina behov. För att utvecklas i livet behöver du kunna lyssna på vad du behöver släppa taget om, vad du behöver jobba på och vad du behöver gå mot. Den här veckan ska jag lyssna mer.

Träning– Jag behöver komma igång med min träning redan denna vecka, för att det ska vara ett mer självklarhet när jag kommer igång med mitt jobb på kontoret. Så att det är en vana istället för något jag ska försöka få plats med på dygnet.

 

Vad har du för mål denna vecka?

Ohlamoon_spiritual_deckcard_andlig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.