Stronger Life

Från morgon till morgon

God morgon bästa höststjärna!

Idag hade hela familjen svårt att komma upp på morgonen. Det märks att hösten är här, att mörkret är på ingång. Idag var det mycket mörkare än vad det var igår, stor skillnad från morgon till morgon och barnen ville verkligen inte gå upp.

 

06:00 morgon måndag den 20 sept

06:00 idag torsdag 23 sept

Idag har jag en hel del utbildning framför mig på mitt jobb.
Jag har coaching att förbereda i kväll men måste också hinna förbi kontoret för att packa lite (vi möblerar om och flyttar inom företaget). Sen ska jag även träffa två vänner på kontoret och ta en lite kort aw tillsammans. Det blir en härlig eftermiddag som jag faktiskt ser fram emot.

Jag behöver börja komma ut mer, har varit instängd i 1,5 år känns det som. Men nu blir det ändring på det. Jag vill komma ut mer, göra saker för mig själv, träffa andra människor lite oftare för det laddar mig med energi och gör mig till en bättre person. Jag ser faktiskt fram emot den här hösten.

Höstens mål: 

  • nätverka mer med nya människor både spirituellt och företagsmässigt
  • träffa lite grannar mer och oftare, de är jättetrevliga
  • gå ner i tid på jobbet, det här livet stressar mig för mycket
  • utbilda klart mig inom Andlig Coach! Det hinner jag i och för sig inte för utbildningen är på 7 månader, så jag är klar och certifierad nästa år i april!! Herre Gud jag har inte ens tänkt på det.

Hur ser din höst ut, vad har du för planer, har du hunnit landa i det? 

Varför är det viktigt att ha mål och planer? För att om du inte vet vart du är på väg så kommer inget att hända. Genom planering och målsättning så hittar vi lättare vägen dit vi vill och har lättare att se när vi halkar av vägen.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.