Stronger Life

Utbildningarna fortsätter

Morrn, morrn ! Det känns som snart helg, känns underbart att få ha helg men det bästa av allt är att jag närmar mig slutet på ena kursen och börjar på en annan. Jag håller sakta men säkert (fast det har verkligen inte gått sakta) på att bygga upp det liv jag drömmer om, jag är så tacksam för den här möjligheten. Att ha nyttjat pandemin på rätt sätt fast jag väntade lite för länge men det gör inget, bättre sent än aldrig som man säger.
Det kommer att bli jättetungt att gå tillbaka till jobbet 5 dagar i veckan, många kommer att bli sjukskrivna pga ångest, depression, stress och socialfobi nästan. Vi på företaget vet ännu inte hur det kommer att bli, inga direkta svar alls och tyvärr är det något som triggar ett obehag inom mig som jag inte kan kontrollera än. Bara tanken att komma tillbaka 5 dagar, full time, får min mage att vända sig ut och in. Men vi får se hur det blir, ingen idé att måla fan på väggen än.

Från det ena till det andra, jag kommer även att utbilda mig inom det spirituella, att gå en andlig coach utbildning för att kunna guida människor mer spirituellt och att hitta kraften inom sig, jag älskar ju sånt här! Att kunna hjälpa kvinnor på rätt sätt, med att stärka de!

Empowering women 

Take your Dreams From Dust to Diamond

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.