Stronger Life

Let’s talk manifestation

 

Vilken vacker morgon det varit idag, solen sken upp min morgon och jag har mått så bra idag. Vilken otroligt vacker höstdag vi har idag. Barnen åkte till skolan själva idag på bussen, det va en stor dag. 🙂 Men allt faller verkligen på plats, allt blir så bra och precis som jag tänkt mig. Jag måste bara våga lita på att allt blir bra.

 

Ska vi prata lite Manifestationer!!
Det har nästan blivit en trend att manifestera vilket är jättehärligt att se bland sociala medier men få verkligen tror på universums krafter. Få vet också hur den fungerar, jag säger mig inte vara någon expert men det mesta jag har i mitt liv har jag manifesterat medvetet.

För att kunna manifestera något i våra liv så behöver vi också jobba med oss själva. Det är inte så enkelt som att bara göra en vision board eller tänka oss till det genom visualisering, det funkar på de mindre sakerna i våra liv, men när vi vill ha större saker så behöver vi även jobba med våra energier. Där kommer chakrabalanseringen in, healing eller vad du nu behöver. Det viktiga är att centrera sig bra, lyssna inåt och verkligen ta sig en ärlig tid att meditera och jobba med sina inre blockeringar. Om man inte får bort blockeringar så kommer de där valda, gamla sanningar att finnas kvar i våra liv och skapar en blockering för att kunna manifestera det vi vill ha. Är du med mig vad jag menar?
Sen är det ju som man säger,allt vi har i våra liv, har vi manifesterat medvetet eller inte, positivt eller inte. Så det gäller att vara försiktig med vad man säger och tänker, där med första punkten. 👇🏽

*Du behöver börja tänka lite på hur du pratar. Säger du tex ”jag vill tjäna mer pengar men min chef lyssnar aldrig på mig” eller ”jag vill starta eget företag men det är ett sånt slit”. Då har du redan fel inställning, din valda sanning är att det är för svårt att nå de större önskemålen.

*Hitta en person som inspirerar dig, som visar för dig att det du vill ha, är möjligt, någon som du kan se som en inspiration att våga tro på att det går att uppnå det du vill ha. Se inte personen med avundsjuka utan med inspiration till att det går.

*Vilka personer omger du dig med? Är du omgiven av personer som är negativa, som inte tror på din idé, som tycker att du är fånig? Det kommer att dra ner din energi och ger dig inte det du behöver. Se över vilka du umgås med och vilka du behöver, som ger dig något bra i din vardag.

Mina bästa tips är att jobba med dig själv, blockeringar, chakras och var mycket ute i naturen. Sen handlar det om att göra manifestationer och vill man så kan man jobba med kristaller för att boosta energierna. Sen handlar det om att släppa taget och våga lita på att det kommer när det är dags, Universum jobbar för det du vill ha och ger dig det inom sin rätta tid. Ibland förstår vi inte varför det är så svårt att nå en viss sak, vi försöker kontrollera det och blir otåliga, det är raka motsatsen till att ha bra energi. Släpp kontrollen och lita på att Universum jobbar med dig och för dig och åt dig. Men självklart behöver du jobba lite själv, du kan inte sluta leta bostäder om du vill köpa nytt, men leta inte frenetiskt eller desperat. Förstår du balansen vi behöver ha?

Längre fram kommer ni kunna ta del av manifestationskurser online!  🌟

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.