Stronger Life

Inför fullmånen

God morgon tisdag. Just nu tycker jag att tiden bara passerar jättesnabbt, förra veckan gick i ett svep. Denna vecka kommer nog bli samma. Månaden ska vi inte ens snacka om, nyss fick vi löning och det är snart löning igen.. hehe inget jag klagar över så klart men blev bara helt paff.

Idag har jag en del att göra på jobbet och med studier. Men sen är det aktiviteter med barnen som alltid på tisdagar.

Nästa vecka är det fullmåne på tisdag, jag funderar på att be morföräldrar sköta aktiviteterna tillsammans med med min make, för jag är sugen på att gå till en workshop med fullmåne-ceremonier med likasinnade. Skulle vara mysigt att få träffa en massa nya människor och vara med i ritualer, love it. Det ger mer mening till livet och mer mening i allt man jobbar för också för den delen. Det är något jag märkt mycket av på senaste tiden, att många vaknat upp mer under 2020 och nu under 2021, mer medvetna och hungriga på att lära känna något mer där ute, se något större. Jag älskar det!

Nä nu blir det kaffe och dags att komma igång med dagens arbete och studier.

citat

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.