Stronger Life

Nästan lite separationsångest

God morgon underbara du!
Vad härligt det var med helg! Inte för att jag kunnat bara chilla som jag hade velat, då barnen har träningar på helgerna (gymnastik och taekwondo) men det var relativt lugnt ändå.

Vi hade en mysig stund med grannarna i helgen också. Föreningen bjöd på SWAT Streetfood, en jättegod vegansk hamburgare, massa goda kakor och pajer som grannarna hade bakat med våra äpplen från gården. Jättemysigt va det. Jag är så tacksam att vi bor i en sån ”familjär” och bra förening.

Vidare har jag haft egen tid med min ena dotter som jag faktiskt sällan brukar ha då jag ofta har det med den äldsta och inte min yngsta. Men det är härligt att äldsta dotterns gymnastik är 1,5 timmar lång och då passar jag på att ta en promenad med lillan och snacka lite, vi hann med en fika och bara mös av att vara tillsammans bara hon och jag.

Lillans favoblommor i caféet vi brukar vara på

 

Idag känner jag lite separationsångest över att lämna barnen, människan vill alltid ha mer. Men jag försöker påminna mig över vilken mysig helg vi haft.

Här utanför har hösten börjat träda fram med sina färger. Träden har nu börjat skifta i gult, orange och vissa lite rött redan. Jag älskar hösten, det är min årstid och snart går vi både mot vår bröllopsdag och sen min födelsedag. Vi firar 14 år som ett par och 11 år som gifta. Tänk vad tiden går!

Ha nu en fin morgon och dag!
Ta hand om det du älskar och bryr dig om, för livet är alldeles för kort för att inte göra det och sen leva i ånger.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.