Stronger Life

Att ha två jobb

God morgon Fredag, vad härligt med helg. Den här veckan har varit rätt intensiv men ändå härlig på sitt sätt. Jag har inte mått dåligt som tur var men varit på gränsen och jag kände tydligt igen tecken på när kroppen säger ifrån. Så jag är glad att jag lyssnade.

Idag är det ju fredag och jag mår lite bättre över att veta att ett stort möte jag hade idag, har bokats av och jag kan fokusera på annat då.

Igår hade jag en hel del coachningklienter också och axlade det samtidigt som jag jobbade, så min arbetsdag blev ca 15 timmar lång igår. Men att coacha är något jag älskar att göra så det gör jag med en sån energi att jag nästan flyger. Jag tog ut min arbetsdator till balkongen och njöt av att sitta på möte efter möte i solskenet istället. Man får göra det bästa av den dagen och det är just såna saker jag kommer att sakna när vi är tillbaka till kontoret. Men det posisitva är att jag får se mina härliga kollegor igen! Så it’s not all bad! 🙂

Men nu är det fredag och det är fortfarande hemarbete så jag njuter. Jag älskar att vakna upp i lugn och ro, jag älskar att ha så mycket tid som jag har här hemma,  Det bästa med den här tiden här hemma, har varit att jag haft tid att reflektera vad jag vill, jag utvecklades på så många sätt att jag kan inget annat än vara tacksam för den här tiden i mitt hem. Men mer om det kommer i en summering inför slutet av hemarbete.

Just nu ska vi ut i ”världen” och göra den här  F R E D A G E N till en underbar sådan ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.