Stronger Life

Framgångsrik eller utbränd?

God morgon Fredag! 

Sista arbetsdagen på veckan, det känns otroligt skönt för det har varit mycket jobb denna vecka. Otroligt mycket mer än vad det brukar men det är helt okej. Jag hade tänkt att köra på denna helg också men jag ångrade mig, vill hellre ha ledigt och njuta av mina barn, återhämta mig. Jag tror att många företagare som börjar med sin business, de ger allt i början, de kör rakt in i kaklet och sen många gånger så inser de knappt vad det är för liv de lever.. ett liv fullt av jobb, visst du gör det som gör dig lycklig (i bästa fall) men är det meningen att du ska ge upp all din fritid och leva som fången under entreprenörskapet? Är det, verkligen det, det handlar om? Att byta ut fångenskapens kedjor från att vara anställd under en chef och ett kontor med 8 timmars arbete, till att jobba som fastkedjad under ditt egna chefskap och jobba 16 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan utan semester?

Nej det är inte företagande för mig, nej det är inte att vara framgångsrik för mig, det leder bara till att man blir utbränd istället. Framgång för mig (vi alla definierar det olika) är att lyckas göra det du brinner för, kunna leva gott på det, kunna styra din egna dag och ha mer tid för det som är viktigt för dig så som mina barn i mitt fall, kunna träna när jag vill, få chans till att kunna jobba utomlands om jag så vill och veta att jag jobbar med att hjälpa andra människor till att må bättre, ha ett bättre liv, må bra med sig själva.. Allt det är framgång för mig.

Vad är framgång för dig? 
Sätt dig ner och reflektera. Hur vill du ha din vardag, vad vill du göra i ditt liv, vad vill du livnära dig på, hur vill du att din dag ska se ut, när går du upp på morgonen och vad gör du i den framtiden som du drömmer om? Skriv ner det steg för steg, skriv varje dag, skriv vad du kan göra för att nå dit. Första steget, andra steget, och så vidare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.