Stronger Life

Dream and go with a planer

God morgon soliga torsdag!! Det är ju ett underbart väder vi har haft den här veckan eller hur? Att gå upp 6 på morgonen och få se solstrålarna på himlen är så magiskt, att veta att det bara är jag som är vaken, lika magiskt, det känns nästan som att jag är vaken före hela världen.. eftersom min värld, är min familj. 🙂

Varje morgon börjar jag med att tända salvia eller Palo Santo (jag föredrar Palo Santo på morgonen) för att rena energier, rena och välsigna mitt sacred space. Sen mediterar jag, andas in min favorit (den är slut just nu) bland mina eteriska oljor och väljer ut min morgonkristall att meditera med. Efter min meditation gör jag en tacksamhetsövning, skriver ner det jag är tacksam för och 5 affirmationer som jag visualiserar samtidigt som jag säger de högt upprepade gånger och ser mig i den. Sen är det dags att planera dagen och veckan, jag försöker alltid skriva ner minst ett steg jag kan ta som för mig närmare mitt mål. För om vi inte gör det, så är det så lätt att det bara faller mellan stolarna vecka efter vecka.

Planering är allt faktiskt, att planera sina steg, sina drag, sina mål. För du behöver veta konkret vad du ska göra för att nå det där målet.

Tex om du har ett mål som är att börja träna på gymmet 5 dagar i veckan. Då är det inte så enkelt som det låter, som att bara gå och faktiskt träna 5 ggr. Det är mycket annat som kommer emellan, som tar i och ni vet, livet.
Planera. Vi kör ett exempel.
Målet är träna på gym 5 dagar i veckan.
Varför: för att jag vill bli stark, vara frisk så att jag kan finnas vid mina barn länge i livet
Hur ska du börja:
Jag ska börja vecka 1 och 2 med att träna 2 ggr på gymmet och
vecka 3 och 4 ska jag gå 3 ggr och
vecka 5 och 6 ska jag träna 4 ggr på gymmet
Vecka 7 är jag uppe vid 5 ggr och nått mitt mål.
Vecka 8 får jag en belöning om jag hålla i mina 5 ggr
Belöning: Gå och göra hälsotest och njuta av en glas efteråt när jag ser resultatet. 🙂

Sen kan man bryta ner det här ännu mer specifikt, mer målinriktat, mer tydligt hur du ska planera upp det men det gör jag inte här på bloggen, det gör jag i mina coachingsamtal. 😉

traning-workout

Så vad väntar du på?
Dags att gå upp tidigt, dags att komma igång med målen, dags att börja planera, dags att prioritera dig, dags att göra dig hörd.

Ha en fin dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.