Stronger Life

Morgontänk

God morgon i regnet. Det är lätt att man vaknar upp dyster pga väder och känner att allt är lika mörkt som vädret är.. men kommer du ihåg hur tjatig jag är med mindset? Det gäller här också. Ditt humör speglar hur du mår, vilket är rätt självklart för många, eller hur? Men det tåls att påminnas om. När vi inte mår bra inom oss så är lite regn en stor katastrof..

-Nu kommer jag bli blöt när jag går ut.
-Typiskt att mitt paraply är sönder
-Bilden står långt bort
-Jag som hade tänkt ha finskorna, där rök de..

Men när vi mår bra inom oss så är allt lättare att vända. Vi ser inte katastrofer, vi ser möjligheter. Det blir lättare att rycka på axlarna och tänka ”vad skönt att skördarna får vatten äntligen”.. eller ”åh perfekt nu slipper jag vattna gräsmattan när jag kommer hem..”

Allt blir så mycket härligare med rätt mindset i livet. Men för att ändra inställning, mindset, så krävs det självklart jobb. Och det bästa sättet att få in nya vanor, är att få in nya rutiner. Saker och ting måste förändras för att du ska kunna göra en förändring. Om allt stannar kvar som det alltid har varit så kommer det också att alltid vara som det alltid har varit.

Nya vanor, nya rutiner.
När jag inte har min morgonrutin så mår jag inte bra tillslut. När jag återgår till mina rutiner på morgonen så kan jag också få in mitt mindset igen, ser saker på ett mer positivt och öppet sätt än innan. Det hjälper mycket, testa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.