Stronger Life

Är du taggad??

God morgon !! Det är måndag, solen skiner och vi har en ny vecka framför oss med nya härliga utmaningar. Är ni redo? Det är jag.

I helgen tog jag ett beslut som många i min familj var emot. Jag vet att man inte ska ta kurs efter kurs efter kurs för det slutar med att man inte blir klar någon gång och börjar gömma sig bakom utbildningar istället för att komma igång med vad man brinner för. Men jag tror så hårt på att jag ska ta den här korta utbildningen och sen är vi igång! Jag kommer riva igenom hela grejen under augusti månad så jag kommer försöka att vara klar för start september, med företagsnamn och allt. Men vi får se om den planen håller eller inte. Jag har lätt för att ta på mig för mycket och sen slutar det med noll i alla resultat.

Jag har länge sagt att det här året är start-up året, året då jag tar de utbildningar som behövs och startar upp allt. Pandemin gav mig denna möjlighet och det är jag på något sätt mycket tacksam för. Jag hade aldrig varit såhär målmedveten och inriktad på att starta upp mitt egna företag online om det inte vore för pandemin. Så man behöver se möjligheterna i allt som händer. Inte det lättaste men absolut det bästa.

Nu kör vi måndag tycker jag!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.