Stronger Life

Lite i taget, små steg framåt

Hello Friday! 

God morgon och god dag för snart är det väl lunch? Det känns skönt att det är fredag och att solen skiner. Vilken energi jag vaknade med idag, inte alls lika deppig som de andra dagarna och visst kan det ha med min meditation att göra och träningen men även med vädret eftersom jag är väderstyrd. Jag blir extremt påverkad av vädret och speciellt om jag inte har balans inom mig. Men idag känner jag att jag verkligen mår bra.

Dagen har att bjuda på lite möten, lite jobb, sen till frisören och efter det, hämta barnen. Det är ju fredag så det blir fix med lägenheten och sen ska vi ha fredagsmys och laga middag tillsammans, mysa och titta på film.

Jag har en till kurs jag önskar att komma igång med men det får vi se hur det går med. Jag tänker inte kasta mig in i allt utan ta allt lite i taget. Någon gång måste man ju lära sig att ta det lugnt och ta saker och ting som Kaizen metoden, alltså små steg framåt, lite i taget.

nature

Hur ser din fredag och helg ut? Jag hoppas att du mår lika bra som jag gör idag och jag hoppas också att du tar denna helg till att sätta dig ner, tänka ut vad du brinner för i livet, vad du vill göra i din vardag och vad du har för drömmar. Identifiera de och sätt dig ner med en plan för att åstadkomma de. Det är du så värd.

Behöver du hjälp? Strongerlife har mentorer som stöttar dig på vägen.

Trevlig Fredag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.