Stronger Life

Inte bara slit, lite relax också..

Wow jag behöver verkligen helg. Idag va det en hel del att jobba med privat och med jobbet, sen är vi snart klara med alla kartonger och grejer i hemmet och har annat smått som gardiner och tavlor som ska fixas. Vidare är det skolstart och barnen behöver uppmärksamhet de med, en familj som orkar och mår bra. Så idag har jag försökt tänka på mig själv en hel del medan de var i skolan. Genom att tänka på mig själv så fokuserar jag på att må bra.

Jag kom igång med träningen idag, vilket kändes så himla härligt. Jag har inte kört på värsta utan trixet för att inte bli sjuk så får man mjukstarta. För är det något som är typiskt så är det att så fort man börjar med träningen så blir man sen sjuk. Så taggad eller inte så får du lov att vänta.
Sen har jag sakta men säkert börjat komma igång med meditationen också vilket får mig att må ännu bättre. Jag är ute och promenerar på lunchen, vilket får mig att ventilera i naturen och även med maken som följer med på promenaden.

Ja som sagt, jag gör allt jag kan för att må bra, för att komma på banan igen. Man kan inte bara sitta och må dåligt, man behöver även göra något jobb själv. Men jag passar på att njuta själv också så klart. Inte bara träning och slit, utan även relax med familjen, på balkongen på kvällarna.

Nu tänker jag kasta in handduken och gå och sova.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.