Stronger Life

Börjar se resultat på mig och mentalt

Hallå hej alla!

Som ni märker har det blivit färre inlägg nu under sommaren och det är ju för att jag har rätt mycket att göra nuförtiden och för att jag vill hålla det relevant, så att det inte bara blir blaj.

Just nu fyller jag mina dagar med kontorsjobbet (hemifrån), träning, familjeliv och coachandet. Jag hjälper coacher att få jobb online så att de kan komma igång med sitt jobb. Det är många som drömmer om att få hjälpa andra människor, som drömmer om att få coacha inom kost, träning och hälsa i stort. Och jag drömmer om att få lyfta dessa personer, hjälpa de att bli online coacher, driva ett eget företag och lyckas.

Nu har jag tränat i ca 1 månad ganska regelbundet och börjar äntligen se resultat såväl på kroppen som på vågen. Och det är också tack vare mitt nya jobb som hälsocaoch där jag fått riktigt bra utbildning inom KBT, kost och hälsa.

 

Är du en av de så skulle jag älska att få hjälpa dig med. Oavsett om du vill göra det som extra sak vid sidan om eller köra på heltid. Många jobbar med det som extra inkomst, andra som deltid och vissa som heltid. Det bestämmer du själv och allt sker i din egna takt. Kurserna som ges är förinspelade och är på distans, så du kan ta de i din takt, när du vill, lyssna på stranden eller under din promenad. Att jobba online är en enorm frihet.

Som igår så satt jag på stranden medan familjen badade (jag badar inte i mörkt vatten) och jobbade lite. Samtidigt fick jag sol, umgås med familjen när de kom upp, frisk luft och kände en sån enorm frihet. Det här är livet!!

Drömmer du om liknande, oavsett om det är att jobba med skönhet, träning, kost, coachande så kan jag hjälpa dig. Efter så många utbildningar så har jag nu den kunskapen som krävs enl mig, för att veta hur man ska starta sin business och vad man behöver tänka på. Jag kanske borde bli businesscoach men jag brinner för hälsa och välmående så det får ligga som extra syssla vid sidan om min egna verksamhet. 🙂 

Ha en fin dag och njut av vädret!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.