Stronger Life

Vad är det jag jobbar med?

Hej på er!!

Jag vaknade rätt trött denna morgon, jag snittar 7 timmars sömn varje dag men det gör inget, man har alltid lite mer energi och ork på sommaren.  Och idag vaknade jag med lukten av semester, jag känner den nära mig. du förstår inte hur mycket jag längtar! Jag behöver semester, jag har knappt ork att engagera mig i mitt jobb längre och då är det semester som behövs, det är mitt psykes sätt att säga att det är dags för ledighet.

Denna vecka är min sista vecka på jobbet. Sen är det semester, första veckan (alltså nästa vecka) så ska vi packa klart allt inför flytt och resa. Men min business som jag har vid sidan om mitt huvudjobb, är ju kvar. Den kommer jag inte att pausa. Jag älskar det jag gör och att få ge människor en möjlighet till att förändras, må bättre och lyckas med sina mål, är stort för mig. Det är knappt ett jobb, det är en dröm som går i uppfyllelse.

Så vad är det jag gör? 

Jag jobbar som hälsocoach online! Jag kan hjälpa dig på flera sätt. Jag lever mitt drömliv just nu, jobbar med just det jag så länge drömt om. Jag kan knappt tro det! 

Antigen så är du en person som kämpat länge med din kropp, med att må bra, få ordning på magen, gå ner i vikt kanske. Eller så är du en person som delar samma dröm som mig, att få hjälpa andra att må bra, att nå sina mål och vill vara hälsocoach online tillsammans med mig och några andra branschkollegor.

Oavsett vad du är intresserad av så kan du maila mig på [email protected] så berättar jag mer. Antingen så tar vi en kort presentation för att se om du blir utvald att jobba med oss eller så tar vi en presentation av vad vi kan göra för dig. Kost, träning, KBT samtal, vi har det mesta för dig. Vi är utbildade och certifierade såklart!

Ha nu en fin dag och kom ihåg att ta hand om er, på alla tänkbara sätt.

 

 

work_online_lovelife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.