Stronger Life

Dessa två dagar!

God dag fredag, jag är ledig idag också för att vi har varit ute och firat min make med hela familjen dessa två dagar. Igår åkte vi till en annan stad i landet, checkade in på hotell, badade på äventyrsbad och har badat spa denna morgon. Nu sitter vi i bilen på väg tillbaka så att födelsedags”barnet” kan vila lite när han kommer hem och sen jobba natt.

Nästa vecka vet jag inte hur vi ska göra för att fira lillan då det är helg och maken vill helst inte ta ledigt på helgernas pass. Men det löser sig på något sätt. Hon fyller ändå 10 år, två siffrigt så det blir stort i hennes ögon och självklart våra också.

Denna fredag börjar jag med full tacksamhet över att ha min fina familj. Oavsett vart vi är, vad vi gör, så har vi alltid det fint, mysigt och är glada över att vara tillsammans. Jag är enormt glad att jag har min fina familj, mina söta barn som alltid är så måna om att den som fyller år, ska ha det kul och bra.

En sak jag insåg dock dessa dagar i en annan stad än Stockholm, det är att vi som vegetarianer har det väldigt svårt att hitta bra restauranger med vegomat. Det är bara grill, kött, kött, kött och mer kött. Men vi hittade lite smått att välja bland.

Jaja, det gick ju bra. nu tar vi helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.