Stronger Life

Torsdagens uppdatering: Pengar att slösa

God morgon torsdag. Idag är jag ledig och imorgon också. Vi firar min make idag så vi åker bort en sväng och är åter imorgon fredag. Jag tycker det är så svårt att ge bort en present till någon som redan har allt i livet och som aldrig önskar sig något, så jag tycker det är lättare att bara hitta på något tillsammans istället. Ge bort en upplevelse eller något liknande. Så idag blir det en mysig familjestund ihop med övernattning på ett Spahotell.

Nästa vecka fyller lillan år också, så det blir en hel del pengarslösande innan resan och det är väl inte optimalt. Men det är så livet ser ut och jag är bara tacksam att vi har att göra av med om vi säger så. Det finns många därute i världen som inte ens har en 100 över för att kunna köpa något fint till sina barn när de fyller år eller ens ta semesterresan som vi gör, så man ska vara tacksam för att man ens har något att göra sig av med.

Idag ser det ut att bli en härlig dag. Jag vaknade ändå 6:20 trots att jag har semester idag. Men jag tycker om att vara uppe före alla andra så att jag får min egna tid i lugn och ro, så att jag hinner meditera och landa inom mig själv och mina tankar. Det är så befriande att göra det. Dagen blir så mycket lättare att handskas med och ta sig igenom, #mindset

Nu ska jag förbereda lite kaffe, frukost och sen väcka barnen så att vi kan gå in till deras pappa och gratta han i sängen. 🙂

Ha en underbar dag och njut av dagen, av livet, av morgonen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.