Stronger Life

Måndagslistan och Goals V27

Måndag !! Ny vecka, nya utmaningar, ny månad!  Jag älskar nystart, bästa som finns. Det ger mig så mycket energi. Men jag har märkt en sak den senaste tiden. Jag är mitt i ett sökande i mitt liv och jag inser att i mitt sökande så håller jag på att trassla in mig i en massa saker så att det nästan blir för mycket. Det gäller att hitta en sak och hålla sig till det och det vet jag, men jag är i en fas där jag vill suga åt mig all info jag kan, jag vill kunna mycket och göra mycket. Livet är en skola, det gäller att gå rätt skola, lära sig rätt saker och få rätt kunskap som passar just dig.

Jag har tre kurser jag går nu via andra företag, de är jätteintressanta och täcker mycket inom KBT, psykologi, coaching och hälsa. Jag älskar allt sånt här och bara längtar till semestern kickar igång så att jag kan fokusera på studier 100%

Men tills dess gäller det att försöka andas, inte ta för mycket på mig, en kurs i taget, vara här och nu och vara tacksam.

Måndaglistan

💜 jag är tacksam för att jag vaknat upp och lever idag

💜 jag är tacksam för vi har rent vatten rinnande på ett enkelt sätt i våra hem

💜 jag är tacksam för att jag har tillgång till så många kurser och kan lära mig så mycket nytt och intressant, att jag vågar följa mina drömmar och kan leva det liv jag drömmer om.

💜 jag är tacksam att jag har hela semestern framför mig, att vi ska åka till Spanien, att vi ska se över vår bostad, värdera och se över möjligheterna att köpa nytt.

💜 jag är tacksam för att jag har mina föräldrar vid liv.

 

Den här veckans mål

💚 Gå 10.000 steg

💚 hinna träna minst 20 minuter idag

💚 Kontakta min mäklare i Spanien

💚 Lunch möte i stan

Bästa med att planera sina veckor och sätta mål under dagen eller veckan, det är att de blir lättare att uppnå. Har du testat?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.