Stronger Life

Upplevelse!

Häromdagen fick jag ett fint erbjudande av Upplevelse.com som erbjöd att vi skulle få ta med familjen och testa på vindtunneln. Jag förstod inte ens vad det var så jag tackade jag och tänkte att det är väl kul att vara med på event.

mmmm…. när jag väl började kolla på det så inser jag att det är ju att ”flyga i luften” långt, högt upp. Läskigt! Men nu hade jag redan sagt det till familjen så det var bara att bita ihop.

Barnen var rädda men pirriga och ville ändå testa. Modiga ungar, jag hade ju inte kunnat tänka som de. Och det gjorde jag tillslut inte heller, för jag vågade inte vara med. Min man och barnen flög. De tyckte att det var superskoj! 2 minuters adrenalin och flygande. Så himla härligt och när jag la ut på min privata Instagram så blev släkten lika nyfikna de också. Så jag misstänker att de kommer att testa här framöver.

samarbete_blogg

samarbete

 

Det går ju till så att du får se en video när du kommer fram, som visar tecken man ska kunna och lite smått med instruktioner. Sen får du välja ut kläderna, hjälper och de skydd du behöver. När man fått allt det så går instruktören igenom allt igen, de tecken man ska kunna. För du kommer inte kunna prata under de minuterna du är där uppe, ljudet från vinden är för hög.

Sen är det bara att hoppa in i ”buren” och börja flyga. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.