Stronger Life

Njut av resan!

Min familj är ute och solar, leker, badar men jag sitter här hemma instängd i ett rum utan syre nästan och försöker jobba. Men jag tänker inte vara bitter för det, för jag åker snart till Spanien och då kommer jag ta igen all sol jag bara kan. 🙂

Sen sitter jag i väldigt intressanta möten hela dagarna också. Vissa arbete andra med annat arbete och det gör min vardag så spännande. Jag älskar mitt liv just nu. Det är inte bara målet jag har i sikte utan jag försöker njuta och minnas av resa dit också. För rätt vad det är så har vi nått målet och sen då? Det kan lätt bli deppigt när vi kämpat ihjäl oss länge med något som vi sen åstadkommer och sen då? ”Vad ska jag göra nu?” Ja njuta tänker man, men ibland är man dränerad av energi så att man inte orkar mer än bara vila. Men då är det bra att ha njutit av resan, lärdomen man fick av att göra den här resan.

Ju mer jag vaknar tidigt och sätter mig vid datorn framför mig för att jobba som anställd så inser jag allt mer och mer hur lite jag vill det här. Jag vill vara fri. Jag behöver frihet och idag pratade jag med en kollega som sa exakt samma sak utan att jag ens hade tagit upp det. Min kollega känner samma, vill inte vara anställd, vill ha något helt annat i livet så jag säger bara, nu kör vi.

Jobba mot dina mål, njut av din resa dit och ge inte upp!
Motgångar kommer att komma men se de som lärdomar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.