Stronger Life

Måndagslistan

God morgon måndag

Hur var midsommar? Vår midsommar var lugn och familjär som alltid. Det finns ju inte så jättemycket att göra heller, pandemin är kvar och folkmassor undviks till max från vår sida.

Usch idag kände jag starkt att jag vaknade och vill absolut inte vara anställd, jag vill jobba på mitt egna sätt, jag vill ha mina klienter, jag vill styra min dag, min morgon, rapportera till mig själv och inte behöva vara ”rädd” för att ta ledigt en halvdag, eller behöva be om lov för att gå till frisören 2 timmar etc. Jag vill ha frihet, jag vill vara ekonomiskt oberoende eller vad det heter. Så jag är inte bitter eller besviken utan bara taggad för att jobba mot den drömmen jag har. Men samtidigt så tror jag att tacksamhet är grunden till all lycka så jag börjar morgonen oavsett vad, med tacksamhet.

Måndagslistan

💜 Jag är tacksam för min morgon, full med sol och tystnad

💜 Jag är tacksam för mina barn, de är friska och glada tjejer

💜 Jag är tacksam för mitt hem

💜 Jag är tacksam för att de obligatoriska testerna tagits bort för att resa in till Spanien!!

 

Vad känner du extra tacksamhet för idag?
Hur börjar du din morgon, med tacksamhet över vad du har eller bitter med ilska över det du inte har?
Vår inställning är den som sätter tonen för dagen. Vill vi ha en bra dag eller en svår dag? Jobba varje morgon för att ha en bra dag så ska du se hur det hela börjar skifta snart!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.