Stronger Life

Börjar halka efter

God morgon underbara läsare!

Vilket mulet väder vi börjar få nu men det är skönt på kvällarna för man kan äntligen sova lite bättre. Barnen har sovit hos sin mormor hela veckan och verkar ha det riktigt bra där, det gläder mig verkligen.

Vi närmar oss flytt och semester med stormsteg och jag börjar få lite panik att vi aldrig kommer igång med rensningen. Vi säger att vi ska ta tag i det men alltid är det något som dyker upp emellan. Och den här helgen kommer ju midsommar så det är alltid något. Men vi måste ju verkligen börja rensa som attans. Vecka 28 börjar vi flytta in det mesta på vinden i den nya lägenheten. Och sen kommer den stora lasten någon vecka efter ungefär.

Jag håller på att gå igenom flyttfirmor just nu och bara det är ett heltidsjobb, en djungel med bolag därute. Sen behöver man gå igenom el-firmor, bredband, etc herre gud det är så mycket jobb och tillsammans med allt man redan har så hinner man knappt med. Men det ska nog lösa sig.

Snart åker vi till Spanien också, som jag längtar bort! Vad skönt det ska bli att bara flytta och dagen efter åka! Bara lämna allt till målaren att fixa hela hemmet. Love it. #livskvalite

Önskar er en härlig dag! Ta hand om er.

solen i mina barns stökiga rum

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.