Stronger Life

Kolla hälsan!

Wow, idag misstänker jag att det är PMS på gång. Jag har svårt att le och få upp mitt humör och såhär lång tid brukar det inte ta för mig att vända på dagens dåliga känsla. Men jag tänker bara att acceptera att idag är jag låg och så får det vara. Förr eller senare så går det över.

Medan så är det jobb och möten som väntar.
Barnen är hos sin mormor och sover, vet inte alls när de tänker komma hem igen och kanske det spelar in en viss roll i mitt låga humör? Att jag innerst inne saknar barnen? Ja jag vet inte.

Snart är det semester i alla fall, snart flyttar vi också, så det är rätt mycket med adressändring, rensa i hemmet och ja, allt vad det är med semester och flytt.

Sen funderar jag på att boka in en hälsoundersökning innan jag åker på semester också. Det kan vara bra att veta hur ens kropp mår. Jag tror det är viktigt för oss alla att hålla lite koll på vår hälsa, inuti och utanpå.

Häromdagen hade jag ett möte om kost och hälsa. Eftersom jag just gått en utbildning inom näringslära så vet jag vad kroppen behöver för att må bra. Något som skrivits om en del är omega-3 som är så viktigt som den är, för vår kropp, hjärna, hjärta och celler men också mycket mer. Det tråkiga är att omega 3 sälj därute bland hälsobutiker men det är inte av de bästa kvalitén oftast. Undersökningar via pubmed som är en av de största undersökningssidor med fakta och studier, visar tydligt hur lite omega 3 är kvar i kroppen av de billigare produkterna som säljs därute. Tyvärr är det en sanning i det här fallet, att om duvill ha kvalité så behöver det kosta, för att ta fram de här produkterna som håller längre och ger dig det du behöver, det kostar.

Jag tänker ta ett prov, testa och se hur jag ligger till och utifrån det ta ett beslut på om jag behöver kosttillskott eller inte. Jag tar inte en massa grejer, bara för att. Det är alltid bra att ha fakta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.