Stronger Life

Inför kommande dag

Innehåller adlinks

Som många gånger tidigare nämnt så älskar jag att läsa böcker och nu under sommaren blir det på något sätt en ännu roligare sak att göra. Hur då tänker du kanske? Jo för att när man ligger på stranden, tar sin powerwalk eller bara är ute i parken med barnen så kan man lyssna på böcker lite mer än vanligt. På vintern är jag en person som så många andra, som gärna låser in mig och tittar på härliga filmer istället. Men sommaren är för att läsa/lyssna på böcker. 📗 Och just nu har jag laddat upp med massa personligt utvecklande böcker av allt från Robin Sharma, Tony Robbins till Elon Musk grundaren av Tesla. Alla dessa inspirerande människor som lyckats trots motgångar, är något jag ser upp till, som ger mig drivkraft och inspiration.

Tycker du också om att läsa böcker eller lyssna på böcker, så gå in på Nextory och se om du kan hitta din favoritbok eller något nytt inspirerande som ger dig något bra i livet.

Eller varför inte ge bort en läsningsmånad till någon du tycker om? Gå in på Nextory och registrera dig med koden DIDI30 nu, så får du 30 dagar kostnadsfritt.

Jag älskar ju böcker som har med personlig utveckling att göra så jag skulle gärna läsa böcker om The Secret, Munken som sålde sin Ferrari, böcker om psykologi.

Vad har ni för favoböcker? Jag brinner ju för allt som har med psykologi att göra. Jag kan sluka böcker, hade jag kunnat så hade jag till och med slutat jobba för att bara

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.