Stronger Life

Det är nästan som magi!

Annons för Xlash

Det är så härligt att vi faktiskt har sommar nu! Den är igång och jag känner mig brun och fräsch med mina brännan och nya hårklippning. Jag ser ju ut som jag alltid gör haha, men det är uppfräschat! Och nu ska jag boka min tid för eyelashlift och eyebrownlift. Jag skrev ju tidigare om att göra lashlift, vet inte om ni kommer ihåg det men då kom jag på att jag glömde tipsa om en sak. Så här kommer sommarens skönhetshack nr 2.

Ni vet att lashlift är att böja upp sina egna ögonfransar permanent.. det är jättefint och smidigt. Men jag vet att många tänker att de inte kan göra det för de har för korta fransar, ”finns inget att böja”. Jo då, det går att lösa även för dig som har kortare fransar. Här kommer mitt bästa tips för er med kortare fransar.

Ni har mest garanterat läst och sett på sociala medier om tjejer som testat en produkt och fått jättelånga fransar. En specifik person som är en stor och känd bloggerska eller influencer, för hon har nu slutat att blogga, var helt beroende av att använda lösfransar. Men så orkade hon inte längre och ville sluta men tyckte det kändes så jobbigt att plötsligt få korta fransar. Så hon började använda den här produkten 👇🏽 och wow! Plötsligt började hon få in alla möjliga kommentarer om att hennes fransar var så långa, fina och såg så fin ut..  se vilken produkt det är här nere.

Xlash ögonfransserum för längre fransar

Jag har testat en gång för länge sen och wow, de blir längre! Nu har jag ju redan långa ögonfransar i naturen men jag vet att de har ögonbrynsserum också och det hade jag verkligen behövt! Testa ögonfransserumet och se hur dina fransar blir längre, du slipper använda lösfransar och slita ut dina ögon samt kan enkelt göra en lashlift och få lösfranseffekt med helt naturliga, egna fransar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.