Stronger Life

Bästa tipsen jag sett!

Något jag alltid finner svårt är att veta vad man ska köpa i avslutningspresenter till barn eller vuxna som går ut en vuxenutbildning tex. Jag har två vänner som går ut detta år, från sina utbildningar och sen barnen såklart. Det första man tänker på är ju smycken, men är det nödvändigt om det inte är stora avslutningar? Nja, jag tycker man får känna personen och utgå ifrån det.

Det bästa jag vet är sidor som tipsar om ”bästa presenten” för då kan man lättare få tips över sådant man själv kanske inte hade tänkt på att köpa. Snart fyller dessutom min yngsta år och sen min man också. Jisses, galet mycket att handla hela tiden.

Jag var inne på en presentguide sida som har massvis med jättebra tips och när jag skulle skriva om något så insåg jag att det går inte, jag tyckte att de allra flesta var så himla coola förslag. Helt ärligt nu, det här blev ett svårt val. Men ju mer jag tänkte insåg jag att om jag skulle ge något i present som är kul men också ”nyttigt” att ha för framtiden, så skulle det bli följande:

En feel good bok. Vem behöver inte en feel good bok? Att skriva in sina drömmar, mål, hur man mår och följa upp.

Och sen hade jag gärna fyllt på med en snygg och smidig polaroidkamera. För att enkelt ta en bild på det du drömmer om och lättare göra en vision board eller lägga in i boken. På så sätt har du lätt att visualisera vad du vill uppnå varje dag och har det visuellt.

Det hade varit mina val för att få mina nära och kära att skapa sig en grym framtid som de älskar och vill ha! Så lite men ändå så mycket och all min kärlek ligger därmed också såklart.

Jag kan bara tala ur min egna synpunkt och för mig är det här en fin present att ge till sina barn, peppande feel good bok som stärker de inifrån och ut. Som lär de att sätta mål för framtiden och lär de att sträva efter det drömmiga livet de vill ha och förtjänar.

Men om vi ska välja ut något riktigt skoj bara, som tex till min make om vi hade bott kvar i radhuset. Då hade han fått en supergrym stor skärm för att kunna se EM på, heeela sommaren, haha. Jag hade missat att det var EM faktiskt, för den skulle ju varit till förra året men pandemin sköt upp det hela.

 

In och kika på hemsidan PRESENTGUIDE och se vad du kan hitta för skoj, tro mig det finns något för alla där och det är nästan omöjligt att ens välja ut något bland så mycket kul.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.