Stronger Life

Skriv, skriv, skriv!

När man vill mycket men inte vet hur och vad man vill.. Det är något jag levt med länge. Sedan rätt så liten har jag haft den känslan inom mig. Känslan av att vilja göra något speciellt, något specifikt, något stort för andra men jag har inte vetat vad och hur. Ska jag starta eget, jobba som anställd, ska jag hjälpa andra genom psykologi, träning, kost, coaching, beteendevetenskap, ja det finns ju så många sätt. Och det är inte alla som har svaren, vissa vet som ung och andra får aldrig svar på det antar jag.

Jag är en som bara vetat att jag brinner för att hjälpa andra. Jag älskar att finnas där, lyssna och peppa andra till ett välmående och att lyckas. Jag skulle absolut kunna både vara businesscoach eller psykolog typ. Men det är antalet år som studierna är på, som styrt mig hittills. Jag är för lat och för rädd för att gå på universitetsutbildningar som är på 5 år.

blogg-tips-influencer

I alla fall, jag tänker att ett sätt att komma på åt vilken riktning du lutar åt och för att veta hur och var du ska börja så kommer lite tips:

  • Meditera
  • Skriv ner det som kommer till dig
  • Skriv ner drömmar, se vad som hindrar dig att nå de drömmar och vad kan du jobba med så att du kommer närmare?
  • Gör upp en plan och sätt upp mål för varje vecka på saker du aktivt kan göra för att komma närmare ditt mål

Det är en bra början att komma lite närmare det du önskar, det du drömmer och sen handlar allt i livet om att träna, träna på det du brinner för. Alltså om du vill ha muskler så går du inte till gymmet en gång och sen räcker det eller hur? På samma sätt kan du inte bara läsa en kurs och sen vara bäst på det du gör, det kräver träning, det kräver övning.

Så vad brinner du för, vad är dina intressen, vad vill du skapa för liv? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.