Stronger Life

Vilken dag!!!

God morgon bästa ni!!

Jag är så trött, så allergisk och så glad. Så som ni hör så är jag ändå positivt trots en massa motgångar denna morgon. 😀 Vågen visade på tok för mycket (jag väger mig varannan fredag) och sommaren har precis börjat, WTF tänker jag men samtidigt, vad kan jag göra åt det just nu? Inget. Ja då är det ju ingen idé att bli arg, utan vikten är en konsekvens av de val jag gjort under veckorna. Så det är bara att acceptera och så är det. Med det sagt så behöver det inte betyda att jag accepterar och gör inget åt det utan livet går vidare, det är ny dag idag och imorgon och dagen efter det. Så jag kan göra nya val idag. Äta bättre, skippa snacks, röra på mig mer. Jag har verkligen slutat att röra på mig det senaste året. Försöker få igång min träning men det har helt enkelt varit för mycket med jobb, studier, barn, familj, aktiviteter och allt som livet har att bjuda på.

Men. Idag är det en stor dag för mig. Mina småttingar går ut 3an respektive 4an. Efter denna dag har jag inte längre några lågstadiebarn utan båda blir mellanstadiet. Shit, det är stort, vart tog åren vägen. Nyss bytte jag blöja på de och nu går de ut som två stora tjejer själva.

Det roliga idag är att även jag går ut från skolan!! Jag har ju pluggat samtidigt som jag jobbat, vilken pärs det har varit. Men shit vad jag är stolt över mig själv. Kan ta det mer senare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.