Stronger Life

Skapa ditt egna istället ..

En dag med mycket regn men med så mycket inspiration. Jag har suttit med inspirerande motivationstalare hela dagen i mina öron och blir helt tagen av allt jag hör! Om jag fick välja, så skulle jag logga ut från allt och alla, så att jag kunde stänga in mig eller sätta mig på balkongen och lyssna på motivationstalare hela dagen lång.

Just nu är jag inne på en Jim Rohn som är så komisk när han pratar och har så sjukt mycket klok att säga. Det är vansinnigt hur vis en man kan vara. Och tänka sig att det mesta han säger är sådant som han lärt sig av sin ”master” som i sin tur säkert lärt sig av en annan mästare etc.

Tony Robbins som är min favo, han blev ju känd genom att citera Jim Rohn som var hans stora idol. And so on. Livet handlar väl mycket om att ”pass the wisdom forward”. Och det bästa jag vet i den här världen jag befinner mig i nu, som kallas ofta för en comunity av progress. Alltså ett gäng människor som delar med sig av personlig visdom, personliga erfaranheter och utveckling. Mental coaching hela vägen. Den typ av människa som tycker om sådant, är oftast också den som är glad för andra när det går bra för de. En människa som inte blir avis, en människa som inte tar åt sig av den andres success mer än att det kanske blir en trigger på ett positivt sätt. Jag älskar sånt.

Jag tål inte avundsjuka. Jag tål inte skitsnack. Jag tål inte människor som trycker ner andra för att själva må bra. Jag tror på att lyfta upp människor, jag tror på att pass it forward är en fin gest, den enda fina gesten mer eller mindre.

Mitt tips till personer som har svårt att känna lycka för andra. ”Skaffa dig det liv du önskar dig, som du mår bra av, som du vill ha istället för att önska olycka till andra”.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.