Stronger Life

Hög status!?

God Morgon mina bästa människor!

Idag är jag glad, jag har länge velat och funderat på om jag ska köpa Apple Earpod PRO men efter att ha testat ett par Happy Pluggs som jag fått, som har en liknande modell till Earpodsen, så kände jag att det funkar inte. Det gör ont i örat att ha hörluren så långt in i örat. Så efter att ha försökt gilla modellen med en plopp eller vad man ska kalla det, så gav jag slutligen upp. Vad spelar det för roll om det är PRO eller inte? Så jag tog de gamla Apple EarPods och vad gör det? De är asbra i ljud och jag är så glad och nöjd. Tänk att en sån liten ”larvig” sak kan göra en lycklig. 🙂 Men jag har alltid varit en person som uppskattar det mesta i livet.

Varför bryr vi oss så mycket om vad andra säger? Eller vad andra tycker? Det är rätt knäppt det där, men det har nog med hur man har lärts upp, av ens mammor som lärt sig det från sina mammor. Förr i tiden så hade status stor betydelse och påverkade på så sätt att du kanske inte fick handla på krita om du inte hade okej status. Det gick inte att gifta bort barnen om inte status var okej. Ja ni förstår vad jag menar. Så jag tror det hänger kvar och sen har sociala medier kommit in i våra liv och gör att just det där, blir tusen gånger värre, att vi får mer press. Vad galet egentligen.

Jag tycker att vi bestämmer oss här och nu, för att göra det vi vill, att alltid fråga oss själva, vad vi vill och tycker om? Och om denna lilla sak, vad det nu än är, spelar oss någon roll eller inte, vad det betyder för oss och utifrån det, tar vi våra beslut. Tänk vad härligt livet kommer att bli då. Är ni på, ska vi köra en vecka från och med nu? YES!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.