Stronger Life

Igår såg man mitt gamla jag..

God morgon FREDAG! Jag älskar fredagar, att känna smaken av helg och ledighet, att känna smaken av att få vara med sin familj, med sina barn. Love it.

Nu har jag lite jobb framför mig först. Men dagen kommer nog att gå snabbt, Igår va det en sjukdag full av möten. Jag hoppade från möte till möte, helt stört men jag hade produktiva möten så jag njöt.

Igår hade jag samtidigt en lite jobbigare dag med en person som valt att snacka en del, jag förstår inte varför människor främst kvinnor, har behovet av att snacka skit med andra. Jädrans neandertalare som fortfarande känner behovet av att vinna över en annan person genom skitsnack av andra. Vilket förbaskat behov, av att behöva sänka en person för att vinna en annan, why? Så gjorde grottmänniskorna för att skvaller behövdes för att upplysa om att inte ha en latmask i flocken tex. Men det va då det, överlevnad, idag då? Kan du inte få en person att tycka om dig för dig själv utan att snacka skit om andra? Då har du allvarliga problem att försöka bearbeta.

Hur som helst, jag är nog mest arg på mig själv, som lät mig påverkas, som lät mig brusa upp och bli mitt gamla, riktigt arga jag. Förr va jag en mycket aggressiv person men jag har i många år jobbat bort det, försökt dämpa mitt temperament och lära mig att behärska mig. Igår tryckte de på ömma punkter och fick mig att reagera. Men idag har jag förlåtit mig själv, det är okej, ibland blir det tokigt, men sen går man vidare.

Idag tänker jag fokusera på det som får mig att må bra, jobb, studier, träning, sol och barnen.
Nu ska jag njuta av att kunna jobba i solen, det här är banne mig livet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina G

    Hur orkar människor fortfarande hålla på med såna saker som att snacka skit? Dem måste verkligen vara less på sina liv.