Stronger Life

Mitt viktigaste på morgonen!

God morgon på er, då va det redan tisdag och snart är veckan förbi känns det som.
Pollen gör det svårt för mig att studsa upp på morgonen som jag brukar göra men jag kämpar mig upp tillsammans med min inre styrka av att vilja göra något bra för mig själv. Jag gör ju inte det här för att jag måste, jag gör det för att jag vill. Jag tycker om min morgonritual, jag mår bra av det.

Jag älskar att börja min morgon med positiva känslor, tankar och visualisering av en framgångsrik dag. Det ger en sån power-känsla. En känsla av kontroll, av styrka och makt över mitt egna liv. Jag mediterar till någon guidad power meditation, jag visualiserar hur bra min dag kommer att gå och hur bra jag kommer att må. Jag lyssnar på positiva motivationstalare på morgonen medan jag sköljer ansiktet med kallt vatten och borstar tänderna.

Alla såna små handlingar har lett till att jag det senaste året, har inte haft många dåliga dagar alls. Jag mår bra, jag är positiv, jag är peppad, jag är motiverad, jag är glad, jag har sällan en dålig dag. Även om något jobbigt händer så tar jag det och sen passerar den förbi mig någon minut eller timme senare (beroende på hur allvarligt det är). Jag har gjort så stora framsteg med mig själv att bara det är framgång för mig.

Du kan ändra ditt liv när du vill, du kan ändra inställning närsomhelst, du har makten att göra det du vill när du vill. Det handlar bara om att våga. Take a leap, våga kasta dig ut mot dina drömmar. Hellre att våga, hur läskigt det än låter, än att sitta som gammal och ångra att man inte vågade, för i slutändan så är det oss själva vi ska göra stolta, ingen annan. Stolta över det liv vi vågat leva, nöjda över de beslut vi tagit. Du kan du också !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.