Stronger Life

Så mycket att fira!!

Idag är jag så glad över att det var sista dagen som jag stämplade på mitt jobb. Sista dagen som Artikeladministratör och nya tjänsten som avtal specialist träder in. Det kommer att bli mycket att lära sig men det gör inget, jag klarar det här. Sen får vi se hur länge jag sitter på denna tjänst, jag har ju andra planer i framtiden men allt kommer i sin egna takt.

Nu är provet avklarat också, det största provet inom utbildningen som jag går i. Det känns så stort. Snart är ja ghelt klar med allt. Kost och Hälsa va den absolut största och tyngsta av de alla ämnen och tog mer än 3 timmar att göra. Men nu äntligen är det klart.

Vi har så galet mycket att fira hela tiden och jag är så tacksam till hur snällt livet faktiskt är mot oss. Vi får så mycket till oss, vänlighet, hjälp, tips och en massa härliga möjligheter.

Det här året har just nått sitt halvårs månad och vi har redan hunnit: 

-Höja lönerna markant
-Byta tjänst inom företaget
-köpt biljetter till Spanien
-Köpt bostadsrätt i Enskede
-vågade mig på att ta en utbildning, samtidigt som jag jobbar och har barn!
-Klarat av två av tre prov och snart klar med utbildningen
-haft mina första klienter och lyckats bra med deras resultat!

Tack till mina härliga kontakter också som alltid skickar så skickar härligt bubbel och vin att fira med.

Den här sommaren kommer nog att bli hur bra som helst, bara man inte ger upp och man vågar tro på sina drömmar så blir det bra. Ibland börjar man gå en väg också, men sen inser man på vägen att det va inte exakt den saken du var ute efter utan den ledde dig in på ytterligare en annan väg.. Vilket är helt okej men man måste bara våga lita på universum och dess tecken, på att det ordnar sig, på att det är meningen och att du är exakt där du ska vara.

 

Goda viner att fira med. Nu vill jag bara få fira med vänner och bekanta, bra väder och familj. Jag tror det får bli den härliga skolavslutningen. Då går både barnen ut och jag samtidigt. Det blir stort att fira. Inga fler lågstadietjejer, en nyexaminerad, en ny tjänst och bostadsköpet. Det här blir ett jädrans helsike dundrande 2021.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.