Stronger Life

Lev ut din barndomsönskan

strand_livet_beach

Annons för Travel2

Jag lever på ångorna av framtiden eller vad man ska säga. Jag ser så fram emot livet, framtiden, men njuter också nu på min resa till det jag drömmer om. Jag älskar att drömma men drömma mot det jag vill till på riktigt. Inte drömma om en enhörning som vi inte ens kan få.. utan drömma om saker som vi faktiskt kan nå. Jag tänker verkligen nå mina drömmer, kosta vad det kosta vill.. typ.

Många har ju drömt om yogaanläggningar eller träningsanläggningar utomlands. Och sen har de lyckats få ihop träningsresor eller sparesor/yogaresor utomlands i riktigt fina orter med tropisk utsikt. Varför skulle jag då inte kunna nå mina drömmar? Klart att jag kan.

När jag var liten drömde jag ofta om att jobba på ett jobb som gav mig konferensresa utomlands, på fina och lyxa orter. Jag har aldrig haft ett sånt jobb hittills. Men vem säger att inte JAG kan skaffa mig det jobbet, genom att skapa min egna arbetsplats och ha mina möten utomlands?

Tillsammans med Travel2 kan jag tex skräddarsy konferensresor till bra priser och samla ihop den gruppen jag vill jobba inom och på det sättet jobba utomlands då och då. Det går att hitta vägar, det går alltid bara man har drömmen vid liv med ett starkt vision på hur du ska nå det.

Jag hade faktiskt ett snack idag med en gamla bekant som inte lyckats med sina drömmar än, som personen har kämpat men jag tror också att livet inte ger oss det vi önskar, fören vi faktiskt är redo för att göra ett bra jobb. Den här personen är inte så trovärdig inom sitt yrke och då är det svårt att lyckas. Men ju mer man jobbar med det, på sig själv och sin business så kommer man nå höjder av lycka inom sig själv och inom sin business. Jag vet dock inte hur man säger det till en person på ett ödmjukt och försiktigt sätt utan att såra.. att personen inte är så bra eller trovärdig..

Influencer_livet

Livet är till för att levas fullt ut. Låt inte dina negativa tankar, vänner, bekanta dra ner på det. Låt inte dina rädslor eller andras rädslor, stoppa dig. Kör bara, vore det inte hemskt att aldrig ens ha försökt leva ordentligt?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.