Stronger Life

Mitt i veckan, mitt i återhämtningen

God morgon bästa!

Det är tufft på morgonen, jag vill på något sätt inte släppa garden och låta mig ligga kvar i sängen för jag är rädd att jag aldrig kommer upp då. Så jag tvingar mig upp, med svidande ögon och en tung känsla över huvudet. Jag vet att det blir bättre, jag vet att vi snart går mot lättare tider.  Men det här regnet gör det inte mycket bättre, helst vill man bara dra täcket över sig och inte säga ett ord, bara vara.

Idag är det rätt tomt i huvet, jag har inget vettigt att skriva, jag har inget speciellt jag tänker på. Bara längtar till semestern lite gran, så att vi kan åka till Spanien. Jag ser en hel del bilder, att andra är i sina hem i Spanien och jag bara längtar ännu mer. Speciellt när vi funderar på att värdera vårt hem och se vad vi kan få för den om vi skulle vilja sälja och byta till något annat.

Men det orkar jag inte tänka på nu, bara en tanke. Är bara tacksam som det är nu, att vi ens äger något i utlandet och här i Sverige, bara det är att nå en milstolpe för mig!

Jag är tacksam för att jag har två hem, jag är tacksam för att jag har rent vatten i min kran, jag är tacksam för att jag alltid har mat i mitt kylskåp, jag är tacksam att jag har tid för att vara med mina barn, jag är tacksam för att jag har mina föräldrar vid liv friska, jag är tacksam för att jag har en sån fin man, jag är tacksam för att mina barn är friska, jag är tacksam för att jag lyssnat på mig själv och vad jag behöver…

Vad är du tacksam för?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.