Stronger Life

Gör vad som är rätt i tid!

Annons för Melin & Fagerberg

Vad hemskt det är när det kommer till problem inom familjen pga pengar.. men samtidigt är det en av de vanligaste bråken inom anhöriga. Jag har varit med i två såna tvistar utan att vara personligt inblandad men ganska nära och sett på. Barnen tar stryk, många sårade känslor, mycket missförstånd och annat hemskt. Men det behöver inte vara så. Jag har fått lära mig mycket de senaste åren, av andras misstag.

Hur mycket jag än älskar min man, hur mycket jag än litar på honom idag, så handlar det inte om vårt äktenskap just nu. Det handlar om mina barn, det handlar om deras framtid. För de gör jag allt.
Jag har sett situationer där makan dör och arvet som borde gått till barnen, har gått till kvarlevande make, som sen efter nått år har gått och gift om sig och har nya barn.. Jag är rätt så säker på att det där arvet som skulle gått till barnen inte kommer att ens finnas kvar sen, och även om det fanns kvar, så kommer den gå åt till nya frun och nya barnet. Jag har redan hört kommentarerna och sett beteendet..

Nu hoppas jag att det inte är så men som sagt, jag har lärt mig mycket och jag vill ha ett testamente tidigt. Jag vill att mina barn ska få ärva hemmet i Sverige och hemmet i Spanien. Jag vill att barnen ska få företaget och alla de tillgångar vi har ska gå till de två och ingen annan. Oavsett om jag dör innan eller inte, så ska min man inte få gifta om sig och sen bränna våra pengar som borde gått till barnen. Och speciellt inte nu när jag planerar att starta upp värsta businessen som kommer att bli så framgångsrik att jag hivar in riktigt stora pengar. Det är ju för att barnen ska ha sin trygga framtid. Allt för mina småttingar!

Många företag erbjuder gratis rådgivning, personlig hjälp och är specialister inom arvsrätt så varför inte ta hjälp av de och skriva ett testamente som kommer att hålla och vara vattentät oavsett vad i framtiden. Firman Melin & Fagerberg som är en advokatfirma som är specialiserade inom det här området familjerätt men också brottmål, finns i Götebrog, Borås och Alingsås men det går ju att lösa på andra sätt om man bor i Stockholm. Finns som sagt även för bodelning och en massa bra som jag vet en del i min närhet hade behövt för bara några år sen när de flyttade, separerade, skilde sig, dog.. gör det som är rätt, i tid, för dina arvetagares säkerhet och framtid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.