Stronger Life

Sättet att se livet på..

God morgon och god dag. Hur har ni haft det? Jag kämpar på med pollen, dålig sömn och mycket att göra. Men jag måste säga att jag har verkligen ett leende på läpparna hela tiden, jag tycker att livet är så spännande just nu. Jag drömmer om provet, jag drömmer om bostaden vi ska flytta till, drömmer både oroligt och glatt, det är upp å ner. Men det fina med livet är att det är just så och det är okej, det är okej att det är upp å ner för det får mig att känna mig levande, alert och pigg på att lösa saker och ting.

Jag är nog mest rädd för att inte klara provet just nu, för jag märker att jag inte hinner plugga som jag borde. Men jag tror ändå att det löser sig. Jag får väl skriva om den då och ta ledigt några dagar.. Det löser sig, det löser sig alltid, om man bara litar på det.

Jag älskar livet just nu, jag älskar mina upp och ner gångar, jag älskar känslan av att vara levande. Att jag kan andas, skutta, leva, le, prata och bara krama om mina barn. Älskar allt hur det går just nu, bara framåt och ibland lite bakåt men jag ser det inte som bakåt, jag ser det som ett stopp för att lära mig något nytt och sen fortsätta framåt och utvecklande.

Vad härligt livet kan vara när man ser det så.

Ha en underbar dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.