Stronger Life

Sista sekund paniken!

Annons för Happy-Day

Nu är dagen snart här, den stora M dagen, Morsdag. Jag har haft så mycket att göra att jag knappt hinner med dagarna längre. Jag är så trött i ögonen att jag knappt orkar stirra på en enda till dator. Men viljan att lyckas för mig framåt. Framgång!

Men så hade jag tid att kolla lite snabbt ner i kalendern och ser att Morsdag är nu på söndag. Jag som skulle beställa skönhetsprodukter till min mamma. Suck, nu hinner jag inte det längre. Men då kommer ju den bästa idén av de alla. De jag alltid kan räkna med inför allt firande, det är ju Happyday som har mängder med härliga upplevelser. Allt från åka helikopter till att gå på saltspa som jag alltid velat testa och mamma också. De har så bra erbjudanden, som passar alla och nu under pandemitider så har de dessutom ett generöst erbjudande att giltigheten är 3 år. Vilket är ju mer än underbart, för på 3 år kan vi väl börja leva normalt hoppas jag. Eller? Sen har de faktiskt 3 års bytesrätt också, så skulle det vara så att personen ångrar sig och vill byta till något annat så går det helt okej.

Det bästa är nog att jag kan köpa vad som helst till min mamma och få hem det på några dagar eller om jag som nu är ute i sista sekunden så kan man klicka hem det online och få det på några minuter. Så i siste sekund eller inte så är du räddad!

samarbete_happy-day

 

Nu svider verkligen mina ögon så jag behöver gå och lägga mig tidigt, för att jag ska orka med. Men jag börjar bli lite orolig över hur jag ska mäkta med jobb och slutstudierna.. Eller hur jag ska orka plugga handlar det nog om, för jag har faktiskt tid, men jag fördelar de otroligt dåligt ska jag erkänna. Varför? Jag måste ta min framtid på allvar.

Åh nu när jag skriver framtid. Jag har en underbar övernattning med just Happy-day hos Hotell Diplomat, som jag fått hem i samarbete med de, men inte kunnat utnyttja pga pandemin. Kanske vi kan använda den detta år? Det vore toppen!

Ha nu en fin kväll och gå in se att se vad du kan hitta till dig eller din mamma eller någon härlig människa i din närhet. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.