Stronger Life

Måndagspepp!!

God morgon Måndag och bästa ni!!
Hur har ni haft det, denna långhelg? Jag har haft det rätt bra faktiskt, festligt, ångestfyllt men ändå bra i slutet, massa plugg, webbinarie, alltså massa planering för framtid och vad jag vill göra. Helgen har varit lång och så härlig. Känns lite som helg fortfarande, barnen är ju lediga (studiedag).

Jag vet inte om ni vet vem Tony Robbins är, men helsike vilket pepp man får av hans snack. Love it. Han får en att tänka på framtiden, på hur man vill ha sitt liv, på hur man kan göra för att nå det man vill. Jag älskar sånt, är så peppad!

dryck, kopp, kaffekopp, trä, font, keramisk, Bakgrundsbilder In PxHere

En sak jag vet, är att man måste fokusera på det man vill, inte på vad man är rädd för. Jag har nog skrivit om det här förut, men när du fokuserar på det negativa så är det just det du kommer att dra till dig. När du kör bil och får spinn på bilen och är på väg mot en vägg så är det så att så länge du kollar på den väggen, så kommer du att smälla rakt in i väggen. När du lär dig att titta bort, åt ett annat håll så kommer du styra bort från väggen och med största sannolikhet missa väggen.

Det är samma sak med livet, fokusera på det du vill, skippa att fokusera på din rädsla, för då är det ju just det som du kommer att styra mot. Fokusera mot vad du vill nå, vart du vill någonstans, då har du större chans att lyckas.

Börja redan idag, planera din dag, planera din vecka, planera din månad, dina steg mot dina mål. Det är du värd, det är du skyldig dig själv.

Ha en fin dag

bärbar dator, skrivbord, bok, penna, kreativ, reklam-, varumärke, produkt, design, grafisk design, Bakgrundsbilder In PxHere

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.