Stronger Life

Blek bort det du inte gillar

sommar_samarbete_frihet

Annons för Tandblekning. nu

Snart är sommaren här. Jag längtar så mycket till att ha kommit en bit in på mitt mål med mig själv, min kropp, min styrka, mitt välmående. Men jag längtar också till att bli klar med utbildningen, bli certifierad, få in klienter, flytta, resa, inreda, se Spanien igen, så himla mycket att se fram emot denna sommar!

Alltså en sak jag kan tycka är rätt jobbigt på sommaren är att jag ska börjar alltid skämmas för att le. När jag lärde känna min man så kallade de mig för ”tjejen med Colgate leendet”, jag hade kritvita tänder, raka och fina. Men åren går, jag åkte på en aggressiv tandlossning som fick mina tänder att få en glugg mellan framtänderna, en smäll jag åkt på har gett mig en gultand som går att bleka men jag har bara inte orkat ta tag i det än och gör också att mitt tandkött åkt uppåt och tänderna ser större ut.

Det är en del av livet antar jag, saker som händer och vissa får hemska sjukdomar och jag får aggressiv tandlossning. Men det är ingen ide att må skit över det, utan det är nog bättre att se över vad man kan göra åt saken. Det finns ju tandblekning man kan göra hemma och det finns små tandborstar som man kan borsta emellan tänderna för att undvika mer tandsten etc. För mig är räddningen tandblekning hemma, som gör att jag kan göra den när jag vill, anpassa mig efter min egna tid och vardag och styra resultatet själv. Man kan lätt hitta det som passar en bäst, för mig är det nog en penna, som gör att jag kan punktbleka, bara en tand och inte behöver ta alla tänder. För jag har ju vita tänder i helhet. Tack vare det vågar jag att le lite mer, även om resan är lång till att få det där leendet jag en gång hade med raka, fina, vita, hela tänder igen. Men någonstans måste man börja. Eller hur?

samarbete_sponsrad_bild_health

Har du erfarenhet av tandblekning? Vad funkade för dig och vilka använde du? Berätta gärna då det finns så himla många att välja bland. Jag tar gärna emot tips.

Ta hand om er, må bäst och njut av nuet även om vi längtar efter framtiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.