Stronger Life

Mitt kall i livet..

God morgon onsdag!!!

Solen skiner även idag, helt underbart. Tjejerna drog med shorts och klänning, jisses, är det sommar redan? Alltså jag missade nog våren? Mina barn alltså. Men tur att de är gulliga. 😀

Igår va det en underbar dag på så många olika sätt. Jag har en bekant som jag märkt att hon söker stöd inom det spirituella. Hon är nyfiken på manifestationer, på visualisering och allt. Hon tror men hon vet inte riktigt hur hon ska göra. Hon tror inte mycket på sig själv heller. Ser inte sig själv som något positivt. Ja då är det svårt att attrahera bra saker .. som jag skrev igår.. Livet ger dig, det du tror du är värd. 

Nu har jag börjat ”jobba” med henne. Jag ser det som en praktik på mitt framtida yrke.
Jag har bett henne köpa ett litet block, göra några övningar i några veckor och hon är så peppad, så glad, så entusiastisk och det glädjer mig mer än vad jag kan förklara. Att höra den lyckan inom henne, viljan att förändra sitt liv, wow, vilken känsla.

Igår var det nymåne! Jag älskar att jobba med nymånen, så vi började arbetet igår. Känns lovely och det blir så intressant att höra vad hon har att säga om några veckor. Alltså det är som att jag har hittat mitt kall !!

himmel, natt, atmosfär, mörk, svart, måne, fullmåne, månsken, cirkel, astronomi, jord, universum, planet, astronomiskt objekt, himmelsk händelse, Bakgrundsbilder In PxHere

 

Men nu är mitt kall att jobba haha.
Ta en kaffe och jobba för att snart sätta mig på balkongen och njuta av solen. Träna på lunchen och jobba lite till. Sen är det ledigt, wohoo.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.