Stronger Life

Denna måndag…

God morgon Måndag. Usch den här måndagen började lite stressig faktiskt. Det gillar jag inte. Jag var väldigt trött också, hade en incident i morse också, måste sitta och ringa läkare till min dotter som fortfarande har ont i huvudet och 1177 tyckte att då måste hon in på kontroll hos vårdcentralen, möten för tidigt, etc etc. Idag blir jag nog rätt nergrävd i jobb.

Men det positiva här är att jag i alla fall har ett jobb. Det är jag tacksam för, att jag inte vantrivs på mitt jobb, att jag trivs med kollegor och arbete och snart byter jag dessutom. Sen att jag inte tänker stanna och leva på det jobbet länge till, det är en annan femma. Jag har mina mål, jag har mina planer, jag måste lyckas. 🙂

blogg-influenser-goals-liveyourdreams

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.