Stronger Life

En pirrig känsla ..

God morgon i stugorna .. vilket väder vi har haft nu ett tag. Ingen vår direkt.. men regnet behövs. Och snart blommar allt ut i ett svep tack vare regnet. På samma sätt ser jag min period just nu.. Jag har inte det roligaste framför mig, studier och mer studier, jobb och mer jobb. Men snart, snart är jag i mål och då kan det roliga börja. Då blommar verksamheten ut och med den kommer resten, frihet, pengar, resandet etc.

Tålamod är inte min starka sida men det är något jag jobbar på och tro mig, livet håller på att lära mig mycket om det också. Varje dag vill jag bara skrika ut att jag längtar efter ditten eller datten, eftersom det är så mycket på gång hela tiden.. men tålamod. Det är vad jag övar på nu.

Ah juste och med babysteps så närmar jag mig målen jag vill åt.
Till sommaren har jag stora planer och hoppas på att uppnå minst 40% av de. Resten kommer att ta tid.

Gud jag är så sugen på livet! Jag är så hungrig och nyfiken, men också entusiastisk och taggad. En typisk sak för mig på våren är att jag ofta blir kär i livet och nu känner jag så trots väder, det är för allt jag har framför mig.
Avsluta studierna, flytten, måla i hemmet, resan till Spanien, byta tjänst på jobbet, starta nya projekt…. Gaah! Vad pirrig jag blir. 😀

Nu ska jag sätta igång med studierna och vara med min dotter som förhoppningsvis mår bättre idag. Hon ser lite piggare ut i alla fall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.