Stronger Life

Livet fortsätter..

God morgon mina vänner! Hur har ni det?
Så hur ser status ut idag? Jag sov mycket bättre i natt, min dotter med hjärnskakningen sov bättre men vaknade med huvudvärk. Colombias situation är som den är, förhoppningsvis någon procent bättre, det är i alla fall under process. Men det gör otroligt ont för landet, fortfarande.

Hur som helst, jag måste rycka upp mig och leva mitt liv här och nu utan vara nonchalant såklart.
Igår hade jag trots alla tårar, en väldigt bra dag. Allt föll på plats.
Jag lyckades få det pris jag ville, från målaren. Jag lyckades klaffa in så att målaren kan måla medan vi är i Spanien och allt bara faller så perfekt på plats.

Jag var med på ett webbinarium igår som handlade om skönhetsprodukter. Jag funderar på att gå med, men är inte säker än. Behöver göra lite research och se vad det är för företag, hur man tjänar pengar och hur svårt det är, då jag har en massa projekt på gång hela tiden. Gud så jag älskar det. 😀

Idag tänker jag fokusera hårt på jobbet de första timmarna på dagen och sen ska jag fokusera hårt på VAB resten av dagen. Ska även passa på att studera medan jag sitter med min fina trollunge.

Önskar er alla en jättefin dag, trots väder, men fin på det sättet att du får många leenden på dina läppar, får hjärtat att slå lite extra härliga volter och bara riktigt mycket må-bra-känslor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.